AINO
Aino kuuluu selvästi nokkaeläimiin, ja taisi heti aluksi yllättää Marikan tällä ominaisuudellaan. Nenä saa herkästi hajun ja seuraa tarkalleen sinne mistä haju tulee. Hajun perässä Aino menee suorinta tietä vaikka se ei helpoin reitti olisikaan. Aino työskentelee sitä paremmin mitä vähemmän sitä ohjaa.
ANDY
Andy lämpeni tähän harrastukseen hieman hitaasti, mutta oli todella mukavaa nähdä kun se yhtäkkiä oli vaan tajunnut mikä on homman nimi. Nyt nenä vie, vaikka mieli olisikin vielä vähän epäileväinen.
Kova kiire ei ole kun enempi hätäilemättäkin perille pääsee. Epätasaiset alustat raunioilla hieman häiritsivät tätä herkkävarpaista herraa mutta kaiken yli päästiin loppujen lopuksi ja kaikki myös löytyivät. Aina ei herkut maalimiehellä maistu, mutta niin perusutelias on PON luonteeltaan, että on pakko kuitenkin käydä edes katsomassa.


Andy pelastaa kasvattelijan putkesta. "Ihme paikkoihin se tunkeekin."


takaisin
KINGI
Kingi on kotona leikkinyt etsimisleikkejä jossa emäntä tai isäntä juoksee piiloon.Näkölähdöillä sille saakiin vauhtia tassuihin! Pelkkä piilossa olevien ihmisten haju ei kuitenkaan innoita sitä etsintöihin. Mutta kenties pikkuhiljaa...

ZAMY

Zamy kokeili etsintää vasta toisen kerran. Pienellä avustuksella onnistui. On tälläkin koiralla nenä päässä, mutta silmiään se kyllä ei käytä lainkaan. ;-)


                                    takaisin