LAHJA
"Vääränrotuinen" Lahja on nimensä mukaisesti oikein lahjakas koira. Maastossa sujuu oikein hienosti, raunioilla oli aluksi vaikeampaa kun pitikin etsiä nenän kanssa loppuun asti kun maalimies ei ollutkaan näkyvissä - nopeasti kuitenkin Lahja oppi tämänkin. Kun Lahja saa hajun, niin silloin tulee kiire. Sinnikkäästi se etsii kunnes löytää.


Maalimies on kaivossa kasan päällä, mutta haju laskeutuu alas. Lahja on juuri siinä mihin haju kertyy voimakkaasti - ja ei vaan ihmistä näy. Vaikea ymmärtää!

Löytyihän se lopulta kuitenkin!


takaisin
MILOU
Milou tajusi jujun nopeasti. Pojalla on nenä kohdallaan. Aluksi jotkut asiat jänskätti mutta kunhan kokemusta tulee lisää eiköhän möröt unohdu. Toisella rauniokerralla Milou oli vissiin laittanut terässukat salaa tassuihin kun ei enää ollutkaan niin herkkävarvas. Vauhtia ja intoa riitti! Ensimmäisissä metsätreeneissä rauniokäyntien jälkeen Milou oli superhyvä - lähetykset onnistui, eteni reippaasti annettuun suuntaan ja kuka muistaakaan enää että Milou ihan ekalla kerralla pelkäsi pimeää...? Ei enää!

NIPA
Nipa tuli treeneihin mukaan myöhemmin kuin muut. Mutta kun rauniotreenien jälkeen mentiin takaisin maastoon, ei eroa enää huomannut - tässä on myös taitava koira! Nipa erityisen ketteräkinttuinen kaveri metsässä.


Maalimies on syvällä! Nipa päästi ensimmäisen haukun :-)takaisin